enna paavola
Eläinpuiston uusi johtaja Enna Paavola aloitti työssään tiistaiaamuna ja on asettumassa Ranualle myös asumaan kunhan haussa ollut asunto varmistuu.
– Tulin Gulo Gulon respaan maanantai-iltana puolikymmeneltä, ja siellä oli kova tungos. Oli mukava nähdä, että täällä tapahtuu!
Paavola tuli marraskuussa valituksi Ranuan Seudun Matkailu Oy:n järjestyksessään viidenneksi toimitusjohtajaksi sen jälkeen kun edellisen toimitusjohtajan Tommi Hinnon johtajasopimus päättyi syyskuussa.
Paavola kertoo tuntevansa eläinpuistoa jo pitkältä ajalta täällä tekemiltään useilta käynneiltä.
– Palvelu on aina ollut erinomaisen hyvä, ja siltä pohjalta minulla oli todella hyvä mielikuva Ranuan eläinpuistosta. Viimeksi viime kesänä kävin täällä yhdessä intialaisen ja kiinalaisen vieraani kanssa.
Hän nostaakin itse saamansa asiakaskokemuksen avainasiaksi siinä, että ylipäätään haki toimitusjohtajan paikkaa. Vuonna 1965 syntynyt Paavola on alkujaan lähtöisin Tampereelta, mistä hän matkailuun liittyvien opintojen ja töiden myötä siirtyi Helsinkiin ja edelleen kansainvälisiin tehtäviin useiden eri yritysten palveluksessa peräti kymmenessä eri maassa. Lue lisää tuoreimmasta Kuriirista.