veke
Ranualainen huonekaluliike Veke eli yhtiönimeltään Veken Kaluste Oy laajentaa toimintaansa nyt myös etelään. (Kuvassa yhtiön päätoimipaikka Kolomaan teollisuusalueen mäen päältä nähtynä.) Ensi vuoden alussa se avaa uuden huonekalumyymälän Vantaalle ja toisen keskusvaraston Lahteen. Lisäksi muutamille muillekin uusille paikkakunnille on sovittu myymälätoimintojen levittämisestä.
– Paikkakunnat ovat tiedossa mutta vielä ei niiden kanssa ole sovittu sen täsmällisempää, kertoo toimitusjohtaja Veijo Ranua.
Vantaan myymälän helmi-maaliskuulle suunnitellun avaamisen yhteydessä siellä tulee käyttöön liiketilaa noin tuhat neliötä, mutta jo seuraavana syksynä tilojen määrä yli kaksinkertaistuu. Lahteen tammikuussa avattavalle toiselle keskusvarastolle tilaa tulee aluksi 1800 neliötä ja pian sen jälkeen lisää 1500 neliötä. Lahti tulee Ranuan keskusvaraston ohelle, ja se palvelee Etelä-Suomen tarpeita.
Toimintojen lisääminen etelässä ei vaikuta yhtiön Ranuan-toimintoihin vaan Kolomaan keskusvarastolla jatketaan töitä entiseen tapaan. Samoin Rovaniemen myymälä ja viime vuonna avattu Oulun myymälä jatkavat entisellään. Lue lisää tuoreimmasta Kuriirista.